Klinci uživali na još jednom treningu Mješovite sportske škole

Pod vodstvom Danijela Domišljanovića u utorak, 18. lipnja 2019. godine, u dvorani Osnovne škole Đurđevac održan je još jedan trening Mješovite sportske škole. Radi se o raznovrsnim treninzima koji nisu fokusirani na samo jedan sport, već na, kako samo ime kaže, razne mješovite sportove.

Velik broj djece s radošću je došao na još jedan trening gdje su kroz bogat program jednostavnih vježbi aktivirali svoje mišiće kako bi razvili što bolju koordinaciju i povećali snagu.

Ovaj događaj je jedna od aktivnosti Projekta UP.02.1.1.08.0039 Picoki za sport koji je ugovoren unutar natječaja „Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport“ Europski socijalni fond, Operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014. – 2020., a provodi ga Zajednica sportskih udruga grada Đurđevac u suradnji s partnerima Gradom Đurđevcom, Školom nogometa grada Đurđevca, Rukometnim klubom Đurđevac, Košarkaškim klubom Mladost i Karate klubom Đurđevac. Ukupna vrijednost projekta i iznos bespovratnih sredstava je 997.352,29 kuna. Iznos potpore Europske Unije je 847.749,45 kuna odnosno 85% ukupnih prihvatljivih troškova, dok je preostalih 15% osigurano iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Zajednice sportskih udruga grada Đurđevca.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.